Άγγελος Ιωαννίδης, Αθήνα

Kooqie

Το 2017, ο Άγγελος Ιωαννίδης πήρε την απόφαση να φτιάξει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ένα e-shop, με επιλεγμένα και ποιοτικά gadgets & home-tech προϊόντα, που θα το δημιουργούσε από την αρχή με στόχο να πουλάει μέσα από την πλατφόρμα του Skroutz.

Έτσι, γεννήθηκε το kooqie.gr. Ένα ξεχωριστό e-shop που στήθηκε αποκλειστικά για να ξεκινήσει online πωλήσεις στο Skroutz.

"Θυμάμαι ότι την πρώτη μέρα που μπήκα στο Skroutz, ξεπούλησα με τη μία όλη την αποθήκη μου", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άγγελος.

Όταν ξεκίνησε και η υπηρεσία του Skroutz Marketplace, ο Άγγελος ήταν από τους πρώτους επιχειρηματίες που αποφάσισε να την ενεργοποιήσει.

"Είδα από την αρχή ότι το Skroutz Marketplace είναι το μέλλον για κάθε επιχείρηση που θέλει να πουλάει online. Έγινε και για εμάς ένα επιπρόσθετο εργαλείο που μας έφερε πολύ περισσότερους πελάτες, που μας βοήθησε να τους εξυπηρετούμε καλύτερα και που τελικά τους έκανε να αγοράζουν από εμάς, ξανά και ξανά."

Πέρα από το πλεονέκτημα του να προσφέρει μια τέλεια αγοραστική εμπειρία, από την αρχή ως το τέλος της κάθε αγοράς μέσω του Skroutz Marketplace, ο Άγγελος κατάφερε να διαχειρίζεται τα προϊόντα και τις παραγγελίες, να διορθώνει λάθη και να αυξάνει συνεχώς τις πωλήσεις του πολύ πιο εύκολα & γρήγορα με τη βοήθεια των analytics και των αυτοματοποιήσεων που προσφέρει η πλατφόρμα.

"Σήμερα, έχουμε περίπου 200-250 παραγγελίες την ημέρα. Χωρίς τις αυτοματοποίησεις αυτές του Skroutz, δεν θα μπορούσαμε να δουλέψουμε.", μας λέει ο Άγγελος.

Τέλος, πιστεύει ότι το Skroutz κατάφερε να δώσει στο kooqie.gr ένα μεγάλο validation. Καθώς μέσα από από τις 1.700 θετικές αξιολογήσεις του καταστήματός του στο Skroutz, κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έδωσε μια πολύ μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην επιχείρησή του.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργάτη

Στείλε μας τις ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό.