Δημήτρης Κουρέτας, Αθήνα

Dimko

Ο Δημήτρης ήταν από μικρός μέσα στον χώρο του εμπορίου, καθώς βοηθούσε τον πατέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση. Μετά από 8 χρόνια συνεργασίας με το Skroutz και σε συνδυασμό με τη μεγάλη του αγάπη για το e-commerce, αποφάσισε το 2020 να ξεκινήσει μόνος του τη δική του επιχείρηση με εργαλεία κήπου και εξοπλισμό σπιτιού. Έτσι, γεννήθηκε η Dimko.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της, ο Δημήτρης έβαλε τη νέα του επιχειρήση στην πλατφόρμα του Skroutz, κερδίζοντας μια ισχυρή θέση στην κατηγορία της. Τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν ο Δημήτρης έλαβε από την ομάδα του Skroυtz το πρώτο ενημερωτικό email για τη νέα υπηρεσία αποθήκευσης & διαχείρισης παραγγελιών Fulfilled by Skroutz (FBS), είπε το "ναι" από το πρώτο δευτερόλεπτο με "κλειστά μάτια".

"Η υπηρεσία FBS ήταν αυτό που έψαχνα εδώ και πολλά χρόνια που είμαι επιχειρηματίας." , μας λέει χαρακτηριστικά.

Για τον ίδιο, δεν είναι τόσο η ανάγκη για αποθήκευση, όσο όλα τα υπόλοιπα που του προσφέρει η FSB υπηρεσία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που του προσφέρει είναι ότι του έχει αφαιρέσει από την καθημερινότητα όλο τον "πονοκέφαλο" της διεκπεραίωσης των παραγγελιών.

"Το αν η μεταφορική παρέλαβε, αν ο πελάτης θα παραλάβει, αν το προϊόν θα σπάσει κατά τη μεταφορά, αν θα επιστρέψει πίσω. Με το FBS, όλα αυτά τα αναλαμβάνει το Skroutz. Πραγματικά το μοναδικό πράγματα που χρειάζεται πλέον να κάνω στις παραγγελίες, είναι να κόψω απλά μια απόδειξη." , συμπληρώνει ο Δημήτρης.

Πιστεύει ότι το FBS είναι η χαρά για κάθε επαγγελματία. "Όταν η παραγγελία φεύγει από τις αποθήκες του Skroutz, ο χρόνος που σου γλιτώνει αξίζει πιο πολύ από το οτιδήποτε", μας αναφέρει. Παράλληλα, μέσα από τη συνεργασία του με το Skroutz νιώθει ότι έχει μια έξτρα κάλυψη.

"Εμπιστεύομαι απόλυτα ότι οι άνθρωποι του Skroutz θα κάνουν όλη τη διαδικασία για μένα πολύ πιο σωστά." , λέει χαρακτηριστικά.

Στόχος του μέσα στους επόμενους μήνες είναι να αυξήσει το ποσοστό των παραγγελιών που διεκπεραιώνονται από τις αποθήκες του Skroutz και να επεκτείνει την γκάμα της επιχείρησής του με ακόμα περισσότερα καινούργια προϊόντα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργάτη

Στείλε μας τις ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό.