Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται:

Προμήθεια υπηρεσίας Fulfilled by Skroutz

Η προμήθεια χρήσης της υπηρεσίας περιλαμβάνει αποθήκευση των προϊόντων στις αποθήκες του Skroutz, διαχείριση αποθέματος, συσκευασία και αποστολή των παραγγελιών και καθορίζεται με βάση το τιμολογιακό group στο οποίο ανήκει κάθε προϊόν και το αντίστοιχο ογκομετρικό βάρος.

Λήψη τιμοκαταλόγου (XLS)

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. Οι τιμές αφορούν καταστήματα εντός Ελλάδας.

Η υπηρεσία θα χρεώνεται μόνο για τις παραγγελίες που αποστέλλονται*. Η τιμή εφαρμόζεται σε κάθε διαφορετικό προϊόν μέσα στην αποστολή χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η ποσότητα. Για παράδειγμα, παραγγελία με 10 όμοια στυλό χρεώνεται 0,5€, ενώ παραγγελία με δύο διαφορετικά στυλό χρεώνεται 2*0,5€ = 1,0€.

Η μέγιστη χρέωση ανά παραγγελία είναι 12,00€.
(Σε περίπτωση που το άθροισμα των προϊόντων ανά παραγγελία κοστίζει περισσότερο από 12,00€, το κατάστημα θα χρεώνεται 12,00€).

* H μέγιστη χρέωση ανά παραγγελία αφορά αποκλειστικά προϊόντα ογκομετρικού βάρους <12,00kg.

* Τα παρακάτω βάρη αναφέρονται στα ογκομετρικά βάρη των συσκευασιών του κάθε προιόντος. Τα ογκομετρικά βάρη υπολογίζονται ως εξής: Μ(ήκος)*Π(λάτος)*Ύ(ψος)/5000.

*Iσχύουν όροι ορθής χρήσης.

Σε περίπτωση που ο Αποδέκτης πραγματοποιεί λιγότερες από 100 παραγγελίες το μήνα από την αποθήκη μετά το πέρας του πρώτου τριμήνου από την είσοδό του στην υπηρεσία, θα υπάρχει μηνιαία χρέωση 150 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν υπερβεί τις 100 παραγγελίες το μήνα για 6 συνεχόμενους μήνες, η Πάροχος Εταιρία δικαιούται να σταματήσει την παροχή Υπηρεσιών Logistics στον Αποδέκτη και να επιστρέψει το σύνολο του αποθέματος στον Αποδέκτη, με το κόστος μεταφορικών να επιβαρύνει τον Αποδέκτη.

Βάσει των κατά ΜΟ ημερήσιων FBS παραγγελιών, έκπτωση στο τέλος κάθε μήνα -η οποία στο τιμολόγιο του επόμενου μήνα-, σύμφωνα με τα παρακάτω: