Πληροφορίες για δίσκους βινυλίου

Τα προϊόντα που εντάσσονται στην κατηγορία Δίσκοι βινυλίου πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, επιπρόσθετα από τις γενικές απαιτήσεις.

Περιεχόμενα

Κατηγορία (category name)

Η κατηγορία του προϊόντος στο κατάστημά σας

Το μονοπάτι από την αρχική σελίδα μέχρι την κατηγορία που βρίσκεται το προϊόν στο site σας.

Για παράδειγμα:

  • Αρχική > Δίσκοι Βινυλίου > Ελληνική Μουσική
  • Αρχική > Δίσκοι Βινυλίου > Κλασική Μουσική
  • Αρχική > Δίσκοι Βινυλίου > Ξένη Μουσική > Jazz

Όνομα (name)

Το όνομα / τίτλος του προϊόντος

Ο τίτλος πρέπει να περιλαμβάνει τα βασικά/σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος δηλαδή:

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος πρέπει να αναφέρει:

  • Κατασκευαστής (Εδώ η δισκογραφική) π.χ. XL Recordings Radiohead Kid A 12” 3LP Black Vinyl
  • Όνομα Καλλιτέχνη π.χ. Radiohead Kid A 12” 3LP Black Vinyl
  • Τίτλος Δίσκου π.χ. Radiohead Kid A 12” 3LP Black Vinyl
  • Είδος (Μέγεθος) Βινυλίου 7’’,10’’,12’’ π.χ. Radiohead Kid A 12” 3LP Black Vinyl
  • Τεμάχια Συσκευασίας: LP, 3LP, 2x10” π.χ. Radiohead Kid A 12” 3LP Black Vinyl

Εικόνα (image link)

Η εικόνα του προϊόντος

Η κύρια εικόνα θα πρέπει να απεικονίζει το εξώφυλλο του δίσκου με ευκρίνεια σε λευκό φόντο, χωρίς να περιλαμβάνονται σκιές, λογότυπα ή υδατογραφήματα. Τουλάχιστον μία από τις δύο διαστάσεις της φωτογραφίας πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1000 pixels.

Κύρια φωτογραφία του προϊόντος

Το προϊόν που απεικονίζεται στην εικόνα πρέπει να συμβαδίζει με το προϊόν που αναγράφεται στον τίτλο, π.χ. συγκεκριμένη απόχρωση, set.

Παραλλαγές του ίδιου προϊόντος θα πρέπει να αποστέλλονται ως ξεχωριστές εγγραφές στο XML αρχείο. Για παράδειγμα, το προϊόν "Seeker Music Group Run the Jewels Run the Jewels 3 Black/Red/Clear Vinyl" που διατίθεται σε τρία χρώματα (Black, Red, Clear) θα πρέπει να έχει τρεις αντίστοιχες εγγραφές στο XML.

Πρόσθετες εικόνες
Στις πρόσθετες εικόνες μπορεί να απεικονίζεται ο δίσκος βινυλίου εκτός της συσκευασίας ή το οπισθόφυλλο του δίσκου, πάλι με ευκρίνεια σε λευκό φόντο, χωρίς να περιλαμβάνονται σκιές, λογότυπα ή υδατογραφήματα. Τουλάχιστον μία από τις δύο διαστάσεις της φωτογραφίας πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1000 pixels.


MPN

Το part number του προϊόντος

Το part number είναι ο μοναδικός αριθμός που δίνει ο κατασκευαστής στο προϊόν. Το MPN πρέπει να είναι συμπληρωμένο στο αντίστοιχο πεδίο του XML, ή, εναλλακτικά, στον τίτλο του προϊόντος. Αν το προϊόν διατίθεται σε διαφορετικές παραλλαγές, θα πρέπει να συμπληρώνεται το αντίστοιχο part number. π.χ. 855237


EAN / Barcode

Ο διεθνής αριθμός είδους

Πρέπει να είναι συμπληρωμένο υποχρεωτικά το EAN ή το Barcode στο αντίστοιχο πεδίο του XML. π.χ. <ean> 8425988235244 </ean>


Κατασκευαστής/Δισκογραφική (manufacturer)

Η δισκογραφική του προϊόντος

Η πληροφορία του κατασκευαστή, στην προκειμένη περίπτωση της δισκογραφικής, μπορεί να αναγράφεται στον τίτλο του προϊόντος ή εναλλακτικά να συμπληρώνεται στο αντίστοιχο πεδίο στο αρχείο XML. π.χ. XL Recordings


Χρώμα (color)

To χρώμα του προϊόντος

Το χρώμα στο αρχείο XML πρέπει να συμπληρώνεται στον τίτλο ή στο αντίστοιχο πεδίο (color), σύμφωνα με την ονομασία χρώματος που δίνει ο κατασκευαστής. Σε περιπτώσεις στις οποίες το λεκτικό που δίνει ο κατασκευαστής για το χρώμα δεν είναι σαφές πρέπει να αντικαθίσταται από κάποιο απλοποιημένο λεκτικό χρώματος.

Στην περίπτωση που το ίδιο προϊόν διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, πρέπει να αποστέλλεται σε ξεχωριστές εγγραφές. π.χ. Black Vinyl


Προϊόντα που εξαιρούνται

Δεν είναι δυνατή η προβολή μεταχειρισμένων βινυλίων.