Πληροφορίες για ρολόγια

Τα προϊόντα που ανήκουν στις κατηγορίες ανδρικά ρολόγια και γυναικεία ρολόγια πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές στο αρχείο XML.

Περιεχόμενα

Όνομα (name)

Το όνομα / τίτλος του προϊόντος

Ο τίτλος πρέπει να περιλαμβάνει τα σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Το μοντέλο του προϊόντος

Ενδεικτικά παραδείγματα
  • Oozoo Timepieces Vintage C9391
  • Timberland Henniker II men 14816JLBN-07

Τον κατασκευαστή

Ενδεικτικά παραδείγματα
  • Oozoo Timepieces Vintage C9391
  • Cluse La Boheme CL18113

Tο φύλο

Πρέπει να αναγράφεται αν το προϊόν είναι ανδρικό ή γυναικείο. Εναλλακτικά το φύλο μπορεί να αναγράφεται στο πεδίο category στο αρχείο XML.

Ενδεικτικά παραδείγματα
  • Emporio Armani Mens Watch AR2448
  • Daniel Wellington Ladies Classic Roselyn DW00100271

Εικόνα (image link)

Η κύρια φωτογραφία του προϊόντος

Η κεντρική φωτογραφία πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική του προϊόντος και να απεικονίζει με ευκρίνεια ολόκληρο το προβαλλόμενο προϊόν μόνο από την μπροστινή όψη του, σε λευκό φόντο.

Το προϊόν που απεικονίζεται στη φωτογραφία πρέπει να συμφωνεί με το προϊόν που αναγράφεται στον τίτλο, δηλαδή να αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, φύλο, χρώμα κ.λπ. Μόνο φωτογραφίες των προϊόντων είναι αποδεκτές και όχι σχέδια ή σκίτσα αυτών.

Γενικές οδηγίες για τις εικόνες μπορείτε να δείτε εδώ


Κατασκευαστής (manufacturer)

Ο κατασκευαστής του προϊόντος

Πρέπει να αναγράφεται στον τίτλο ή εναλλακτικά στο πεδίο manufacturer του αρχείου XML. Στις συγκεκριμένες κατηγορίες δεν ταξινομούνται προϊόντα αγνώστου κατασκευαστή (ΟΕΜ) και προϊόντα από μη πιστοποιημένους κατασκευαστές που δε διαθέτουν επίσημη σελίδα.

Ενδεικτικά παραδείγματα
  • <name>Diesel Mega Chief DZ4360</name>
  • <manufacturer>Diesel</manufacturer>

MPN

Το part number του προϊόντος

Το manufacturer part number είναι ο μοναδικός αριθμός που δίνει ο κατασκευαστής στο προϊόν και πρέπει να αναγράφεται στο σχετικό πεδίο του αρχείου XML ή στον τίτλο του προϊόντος.

Ενδεικτικά παραδείγματα
  • <name>Tommy Hilfiger Deacan 1791551</name>
  • <mpn>1791551</mpn>

Στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει κωδικός MPN για το προϊόν, πρέπει να αναγράφεται στον τίτλο εκτός από το μοντέλο του προϊόντος και η ονομασία του χρώματος όπως αυτή δίνεται από τον επίσημο κατασκευαστή.

Για παράδειγμα, για το προϊόν με τίτλο "Meller Astar Dag Sand Γυναικείο" , που δεν διαθέτει MPN, αναγράφεται η απόχρωση του προϊόντος Sand που δίνεται από τον κατασκευαστή.


Πρόσθετες φωτογραφίες (additional image link)

Οι συμπληρωματικές εικόνες

Στις συμπληρωματικές εικόνες, δεν πρέπει να αποστέλλεται η κεντρική φωτογραφία του προϊόντος. Προτείνεται αν είναι δυνατό να αποστέλλεται φωτογραφία στην οποία προβάλλεται το ρολόι φορεμένο στον καρπό για να είναι αντιληπτό το μέγεθός του.

1η συμπληρωματική φωτογραφία του προϊόντος - Ναι

Ναι

2η συμπληρωματική φωτογραφία του προϊόντος - Ναι

Ναι