Προώθηση προϊόντων

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε τους μηχανισμούς που επιτρέπουν σε εσάς τους ίδιους να επιλέξετε τα προϊόντα που θα προωθήσετε στους καταναλωτές με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεών σας.

Προτάσεις προϊόντων

Με το εργαλείο “Προτάσεις προϊόντων” μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιπρόσθετες προτάσεις στους καταναλωτές κάθε φορά που πραγματοποιούν μια αγορά από το κατάστημά σας μέσω του Skroutz. Τα προϊόντα θα προβάλλονται στον επισκέπτη, λίγο πριν ολοκληρώσει την πληρωμή, και θα είναι σχετικά με την αρχική επιλογή αγοράς του.

Με αυτή την υπηρεσία, λοιπόν, εμπλέκεστε ενεργά στην προώθηση των προϊόντων σας δημιουργώντας τους κατάλληλους προτεινόμενους συνδυασμούς προϊόντων που μόνο εσείς γνωρίζετε καλύτερα προσφέροντας, παράλληλα, μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε τις προτάσεις προϊόντων σας είναι τα εξής:

Βήμα 1ο
Κατευθυνθείτε μέσα από τον Χώρο Συνεργατών στην ενότητα “Προώθηση” και επιλέξτε την επιλογή “Προώθηση προϊόντων”.
Προώθηση προϊόντων
Βήμα 2ο
Επιλέξτε το κουμπί “Δημιουργία νέας” που βρίσκεται στη σελίδα “Προτάσεις προϊόντων”.
Δημιουργία νέας πρότασης
Βήμα 3ο
Έπειτα θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα δημιουργίας μιας πρότασης. Στη συγκεκριμένη σελίδα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία:
  • Τίτλος: Αναγράψτε τον τίτλο της πρότασης προϊόντος. Θα είναι εμφανής μόνο σε εσάς.
  • “Όταν ο επισκέπτης επιλέξει”: Καταχωρήστε το προϊόν που όταν επιλέξει ο επισκέπτης θα του εμφανίζονται οι δικές σας προτάσεις προϊόντων.
  • “Το κατάστημά σας θα προτείνει”: Συμπληρώστε το προϊόν ή τα προϊόντα που θα εμφανίζονται ως σχετικές προτάσεις στο αρχικό προϊόν που έχει επιλέξει ο επισκέπτης.
  • Αποθηκεύστε την επιλογή σας πατώντας “Δημοσίευση πρότασης”. Τώρα η πρότασή σας είναι ενεργή και εμφανίζεται στους καταναλωτές.
Επεξεργασία πρότασης
Βήμα 4ο
Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, οι επισκέπτες της πλατφόρμας θα μπορούν να δουν τις προτάσεις σας κάθε φορά που επιλέγουν ένα προϊόν σας και βρίσκονται λίγο πριν την πληρωμή. Δείτε παρακάτω πως προβάλλονται στον καταναλωτή.
Λίστα προτάσεων