Αλέξανδρος Δασκαλάκης, Αθήνα

Bio Nutritionist

Ο Αλέξανδρος Δασκαλάκης ήταν πάντα ένας δραστήριος και ανήσυχος επαγγελματίας. Ξεκίνησε από τον χώρο της Πληροφορικής, μέχρι να βρει τη μεγάλη του αγάπη. Τα τρόφιμα και τη διατροφή. Μετά από αρκετά χρόνια ως τεχνικός σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων, άλλα και ως chef, αποφάσισε να σπουδάσει διατροφολογία και παράλληλα να κάνει κάτι εντελώς δικό του. Τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω lockdown, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα με βιολογικά προϊόντα στην Ηλιούπολη. Ένα κατάστημα που ουσιαστικά δεν μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία του την περίοδο που όλα τα φυσικά καταστήματα ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας. Ο μόνος τρόπος για να έχει πελάτες, ήταν να έχει online πελάτες.

Μέσα σε λίγες μέρες, όλα τα προϊόντα του καταστήματος του Αλέξανδρου ήταν διαθέσιμα για online αγορά στο Skroutz. Οι πωλήσεις του μέσω του Skroutz ήταν το μοναδικό έσοδο για την επιχείρησή του, μέχρι το άνοιγμα της εμπορικής δραστηριότητας.

"Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Δεν υπάρχει χρόνος σήμερα. Και το Skroutz δίνει μια μεγάλη δύναμη στους εμπόρους. Πολύ γρήγορα και εύκολα να πουλούν οτιδήποτε.", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.

Σήμερα, το Skroutz συνεχίζει να αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι του συνολικού τζίρου των πωλήσεών του, ενώ του έδωσε την ευκαιρία να προσεγγίσει πελάτες που ενδιαφέρονται για τα βιολογικά προϊόντα, εκτός της περιοχής του.

Έχοντας πια μια δυνατή παρουσία στην online αγορά με τη βοήθεια του Skroutz, ο Αλέξανδρος σχεδιάζει να μεγαλώσει την γκάμα των προϊόντων του πέρα από τα τρόφιμα, ενώ παράλληλα δουλεύει στο προσωπικό του γραφείο ως διατροφολόγος.

Και όπως λέει ο ίδιος, "Το Skroutz σού δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς επιχειρηματικά όπως σου αρέσει."

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργάτη

Στείλε μας τις ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό.